Selecteer een pagina

Contact

Let’s take the next step!

*deze velden zijn verplicht

Contactgegevens

Buroos
Egbert Roos
Tilburgseweg 151
5051 AD Goirle
info@buroos.nl

 

Calculating the future brings you closer to the right decisions.
Egbert Roos

Directeur, Buroos

Over Buroos

Publicaties

Buroos is de naam waaronder Egbert Roos zijn organisatie-advieswerkzaamheden uitvoert. Voordat hij zich in 2002 als zelfstandig adviseur vestigde heeft hij ruime ervaring opgedaan in het advieswerk. Bijna 15 jaren heeft hij voor grotere en kleinere adviesbureaus gewerkt, zowel nationaal als internationaal werkend.

Zowel op HBO- als op WO-niveau heeft Egbert Roos een technische en een economisch/bedrijfskundige achtergrond. Daardoor heeft hij een brede kijk op organisatiethema’s. Op het vlak van zijn specialiteit simulatietechnieken is Egbert Roos gedegen opgeleid aan de Sloan School of Management van het Massachusetts Institute of Technology (MIT) in Cambridge, USA. Hier heeft hij o.a. met succes een intensief programma gevolgd dat onder leiding stond van (em.) professor Jay Forrester, grondlegger van het vakgebied System Dynamics en bekend als langdurig adviseur van de Club van Rome.

Egbert Roos heeft de laatste jaren succesvol opdrachten voor zowel bedrijfsleven als non-profitorganisaties uitgevoerd. Als co-auteur heeft hij bijdragen geleverd aan een tweetal vaktechnische boeken:

Simulatie – een moderne methode van onderzoek

Jacques Boersma, Theo Hoenderkamp, Egbert Roos.
Academic Service

Tools for Business Process Redesign – an overview.

Frank Kuitems, Edwin de Lepper, Egbert Roos, Robert-Jan Streng.
Origin

Routebeschrijving

Kantoor Buroos

Tilburgseweg 151, 5051 AD Goirle, Nederland